Πολιτική επιστροφών

Με γνώμονα την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση σας, η εταιρία μας σας δίνει την δυνατότητα να αλλάξετε ή να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Όροι Επιστροφών
 

  • Μπορείτε να αλλάξετε ή να επιστρέψετε το προϊόν εντός 10 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα τιμολόγησης του.
  • Το προϊόν θα πρέπει να μην έχει χρησιμοποιηθεί και η συσκευασία του θα πρέπει να μην έχει ανοιχτεί και να βρίσκεται σε καλή κατάσταση.
  • Το προϊόν θα πρέπει να συνοδεύεται από όλα τα απαραίτητα έγγραφα που αποδεικνύουν την συναλλαγή (Απόδειξη Λιανικής Πώλησης, Δελτίο Αποστολής, κ.λ.π.).
  • Θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την εταιρία μας, ώστε να μας ενημερώσετε για την πρόθεση σας για αλλαγή ή επιστροφή του προϊόντος. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε τηλεφωνικά (τηλ.: 2641044144), είτε ηλεκτρονικά μέσω της φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στο site μας.

Επιστροφές προϊόντων που δεν πληρούν τους παραπάνω όρους δεν θα γίνονται δεκτές.

 
Διαδικασία Αλλαγής ή Επιστροφής

Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να συμπληρώσετε την φόρμα που βρίσκεται εδώ : http://www.chainreaction.gr/eshop/index.php?route=account/return/insert

1) Στο  καταστημά μας

Σε αυτή την περίπτωση μπορείτε να μεταβείτε στο κατάστημα μας. Ο υπεύθυνος του καταστήματος θα ελέγξει την κατάσταση του προϊόντος και στην συνέχεια θα σας καθοδηγήσει για τα περαιτέρω.

Εφόσον επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε αλλαγή του προϊόντος με κάποιο άλλο, θα σας συστήναμε να επικοινωνήσετε νωρίτερα με το κατάστημα μας, ώστε να επιβεβαιώσετε την διαθεσιμότητα του νέου προϊόντος.


2) Με αποστολή του προϊόντος

Στην περίπτωση που δεν σας διευκολύνει η προσέλευση στο καταστήμα μας, τότε μπορείτε να μας αποστείλετε το προϊόν με εταιρία ταχυμεταφορών ή μεταφορών για τα ογκώδη αντικείμενα.

Σε αυτή την περίπτωση θα σας παρακαλούσαμε να ακολουθήσετε την εξής διαδικασία.

   i.  Συσκευάζετε το προϊόν, σε ένα μεγαλύτερο κουτί ώστε να είναι προστατευμένο κατά την αποστολή.

   ii.  Τοποθετείτε μέσα στη συσκευασία την οποία έχετε φτιάξει ένα έγγραφο στο οποίο μας παραθέτετε την επιθυμία σας για αλλαγή ή επιστροφή του προϊόντος. Στην περίπτωση της αλλαγής παρακαλούμε να αναφέρετε και το νέο προϊόν που επιθυμείτε να σας αποστείλουμε. Επιπλέον παρακαλούμε να μας παραθέσετε και τον τρόπο με τον οποίο επιθυμείτε να επιλύσουμε την οικονομική εκκρεμότητα, εφόσον το προϊόν κριθεί ικανό προς αλλαγή ή επιστροφή.

   iii.  Αποστέλλετε το δέμα, μέσω του πρακτορείου ταχυμεταφορών ή μεταφορών από το οποίο παραλάβατε την παραγγελία σας, υπόψη Τμήματος Επιστροφών.
Σας ενημερώνουμε ότι τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη.

Σε περίπτωση αλλαγής του προϊόντος, τα έξοδα αποστολής του νέου επιβαρύνουν τον πελάτη.

Σε περίπτωση που το προϊόν παραβαίνει τους όρους επιστροφών και κριθεί ακατάλληλο προς επιστροφή, τότε αυτό θα επιστρέφεται στον πελάτη. Τα μεταφορικά θα επιβαρύνουν τον ίδιο.